Autorităţile din Bâlteni fac planul investiţiilor din 2014

Autoritățile locale din comuna Bâlteni se gândesc la investițiile pe care le vor face începând de anul viitor. Primarul Gheorghe Păsărin are încredere că bugetul administrației locale va fi mai mare la anul, dar are în plan și câteva proiecte prin care să acceseze fonduri europene. În 2014, atenția autorităților locale din Bâlteni se va îndrepta spre școli, drumuri şi utilităţi.

Administraţia locală din comuna Bâlteni lucrează încă de pe acum la o listă de proiecte ce vor fi realizate în 2014. „Și în 2014 unitățile de învățământ vor fi prioritatea noastră numărul 1. Ne dorim să finalizăm sistemul de monitorizare a tuturor unităților de învățământ din comuna Bâlteni și să facem împrejmuirea acestora.  Mai mult decât atât ,avem aprobat în Consiliul Local încă de acum construirea unor ateliere și laboratoare la Liceul Tehnologic Bâlteni. Ne-am fi dorit să facem acest lucru încă de anul acesta, însă nu am avut fonduri și au avut întâietate lucrările de reabilitare“, a declarat Gheorghe Păsărin, primarul Comunei Bâlteni.

Primarul din Bâlteni își dorește să continue și asfaltarea drumurilor sătești și comunale dar și să realizeze sistemul de canalizare. „Eu am pus un mare accent pe drumuri încă de când am venit la primărie, pentru că asta este una din cele mai mari probleme ale cetățenilor din Bâlteni. Sper ca bugetul din 2014 să fie unul mai bun decât în 2013 să fac aceste lucrări. Vreau să fac un proiect pentru sistemul de canalizare al comunei dar cu fonduri europene. Oamenii au nevoie și de canalizare în comună“, a mai spus Gheorghe Păsărin. 

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: