Avansări în grad la Penitenciar

Penitenciarul Târgu Jiu a organizat o serie de activităţi la care au participat personalul unităţii, reprezentanţi ai instituţiilor colaboratoare, foşti salariaţi, actualmente pensionari cu ocazia Zilei personalului din sistemul Administraţiei Penitenciarelor.

            Astăzi, la sediul unităţii,  a avut loc şedinţa festivă în care s-a decernat Semnul onorific „În slujba patriei” pentru 25, 20 şi 15  de ani de activitate pentru 4 ofiţeri şi 24 de agenţi. Au fost avansaţi în grad înainte de termen un număr de 8 agenţi şi 1 ofiţer şi au fost înaintaţi în grad la împlinirea stagiului 29 de agenţi . De asemenea, au fost acordate diplome pentru ofiţerii şi agenţii care au fost desemnaţi în urma unui scrutin popular „Cei mai buni lucrători din Penitenciarul Târgu Jiu„. La şedinţa festivă au fost invitaţi să participe şi foşti salariaţi, actualmente pensionaţi.

            În data de 29 iunie preotul unităţii va oficia slujba religioasă în capela unităţii, slujbă care va fi transmisă prin televiziunea cu circuit intern la toate camerele de deţinere.

            Au mai fost organizate cu acest prilej întreceri sportive de şah , fotbal-tenis şi tenis de masă între cadrele unităţii . şi „Cupa presei la pescuit” .

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: