Avertisment: Lupulescu este ca și schimbat

Senatorul Dian Popescu, copreședintele PNL Gorj, a declarat că Octavian Lupulescu va fi schimbat din fruntea organizației municipale. Asta după ce Lupulescu susţinuse că Popescu trebuie să plece, pentru că nu s-a implicat în campanie.

Reacţia lui Dian Popescu vine după ce copreședintele PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, a avut o declarație dură la adresa lui. “Eu personal doresc schimbarea lui Dian Popescu. Şi doresc schimbarea lui Dian Popescu pentru că nu s-a implicat în campania electorală, de la început şi până la sfârşit a avut o atitudine sfidătoare la adresa celor care munceau în interiorul partidului, de la început, din prima zi şi până în ultima zi, a avut o atitudine neconformă cu privire la candidatul pe care noi trebuia să-l susţinem. Pentru că nu ştie să vorbească frumos, pentru că nu ştie să-şi respecte prietenii, nu ştie să-şi respecte oamenii din partid, pentru treaba asta trebuie schimbat Dian Popescu”, a fost declaraţia lui Lupulescu.

Până la urmă, cel demis va fi Lupulescu, după cum afirmă Dian Popescu. „Octavian Lupulescu va fi schimbat, deja e schimbat din funcția de președinte al organizației municipale. Am vorbit și cu Bucureștiul, au zis să acționez urgent în schimbarea lui. Mai mulți colegi mi-au cerut schimbarea, în urma declarațiilor lui, și au spus că-și doresc un alt lider la municipiu”, a spus senatorul.

Lupulescu nu a putut fi contactat pentru a comenta afirmația șefului său de partid și, până acum câteva zile, prietenul său. Lupulescu a fost numit președinte la organizația municipală a vechiului PNL înainte de alegeri și a avut rezultate foarte bune, obținând împreună cu Eduard Berca scorul de 46% pentru Klaus Iohannis, în Târgu Jiu.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: