Avocatul Manta: Pârvulescu plăteşte pentru faptele sale

Este vinovat, dar nu merită să stea atât de mult în arest preventiv. Asta cred avocaţii primarului din Fărcăşeşti despre clientul lor. În dosarul Pârvulescu vor fi chemaţi la bară aproximativ 100 de martori.

Avocaţii primarului Constantin Pârvulescu nu cred în nevinovăţia clientului lor. Pantelimon Manta, unul dintre cei patru avocaţi ai primarului din Fărcăşeşti, crede despre acesta că plăteşte pentru faptele sale. Probele există la dosar şi sunt evidente, singura nemulţumire a lor fiind arestul preventiv prelungit. „Până la urmă domnul Pârvulescu plăteşte pentru faptele sale. Probele sunt, există la dosar, dar eu totuşi cred că această măsură a arestului preventiv, părerea mea, este abuzivă. Nu am ce să reproşez judecătorilor din Gorj, cu foarte mici excepţii respectă procedura, dar cred totuşi că a trecut foarte mult timp de când a fost reţinut”, a declarat Pantelimon Manta, unul dintre cei patru avocaţi ai lui Pârvulescu.

Cât despre calitatea morală a denunţătorilor, Manta crede că este îndoielnică. Avocatul a declarat că judecătorii ar trebui să ţină cont de calitatea lui Andrei Barna, ca om şi să eticheteze într-un fel probele depuse de acesta la dosar. „Mie, personal vorbind, denunţătorii mi-au lăsat o impresie foarte proastă. Sunt oameni fără cultură, oameni fără studii superioare, iar de acest lucru se poate ţine cont. Păi ce administrator e ală care trece în cheltuielile firmei lucrări la dantură sau biletele de vacanţă-”, susţine Manta.

În dosarul Pârvulescu există aproape 100 de martori chemaţi la bară de către DNA, iar până acum jumătate au fost deja audiaţi.

AREST

Primarul comunei Fărcăşeşti este reţinut de aproape opt luni, timp în care avocaţii săi au depus nenumărate cereri de eliberare condiţionată, invocând chiar motive de sănătate, însă fără niciun rezultat. Judecătorii din Gorj nu s-au lăsat înduplecaţi şi menţin starea de arest.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: