Avocatul Poporului ţine audienţe la Prefectura Gorj

Consilierii Biroului Teritorial Craiova al instituţiei Avocatului Poporului vor veni la Târgu Jiu în data de 28 iunie pentru a avea audienţe cu cetăţenii din judeţ.

Audienţele se vor desfăşura la Prefectura Gorj. Pot participa la aceste audienţe persoanele care au întâmpinat probleme de-a lungul timpului şi nu au reuşit să le rezolve. Consilierea şi sprijinul oferite de Avocatul Poporului sunt gratuite, persoanele fiind scutite de orice taxă. „Înscrierea în audienţă se face la prefectură unde sunt puse afişele pentru fiecare lună, dar se pot înscrie şi la noi la Birou dacă doresc. În general, oamenii ne solicită pe drepturi de proprietate, drept la un nivel de trai decent, încălcări din Constituţie, dreptul la muncă, hotărâri judecătoreşti nepuse în aplicare de către administraţia locală sau centrală şi diverse alte probleme. De obicei reuşim să mai rezolvăm din aceste probleme. Se adresează cu o petiţie, facem demersuri în funcţie de actele depuse la dosar şi de problemele pe care le au” a declarat Monica Durlă, expert în cadrul Biroului Teritorial Craiova al instituţiei Avocatului Poporului.

Autorităţile judeţene spun că vor sprijinii reprezentanţii Biroului Teritorial Craiova pentru a putea rezolva problemele cetăţenilor. „Este o activitate normală, periodică, o să fim aici şi le vom acorda tot sprijinul. Orice persoană care vrea să poarte discuţii cu Avocatul Poporului poate să participe. Ca în fiecare judeţ, sunt probleme şi ne interesează orice persoană pe care putem să o ajutăm. Dacă vine şi Avocatul Poporului şi oricare altă instituţie care doreşte să susţină audienţe în instituţia noastră le punem la dispoziţie date şi tot cea ce trebuie, pentru că ne interesează să rezolvăm problemele oamenilor”, a precizat prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu.

Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: