Baciu începe evaluarea jucătorilor din lotul pandurilor

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Marius Baciu, va face în această săptămână o evaluare a lotului de care dispune în acest moment echipa. Aflat în vacanţă în Grecia, după ce a promovat cu Voinţa Sibiu, Baciu a început deja munca la Pandurii, purtând o serie de discuţii telefonice cu jucătorii din lot pentru a stabili dacă vor să continue munca la Pandurii Târgu Jiu.

Antrenorul pandurilor va ajunge azi la Târgu Jiu, iar de mâine va începe evaluarea jucătorilor rămaşi la echipă pentru a stabili pe ce jucători se va baza şi de ce fotbalişti  mai are nevoie. „În primul rând o să anunţăm care sunt jucătorii care vor rămâne la Pandurii din lotul pe care îl aveam acum. Dar pentru acest lucru o să evaluăm tot lotul până la sfârşitul acestei săptămâni şi luni vom şti exact cine va mai rămâne la Pandurii dintre jucătorii care au evoluat aici. Vom vedea care sunt jucătorii disponibili şi vom purta discuţii cu ei”, a declarat ieri antrenorul Marius Baciu care ca precizat că e interesat mai ales de jucătorii tineri. Acesta urmează ca luni să anunţe lista cu jucătorii puşi pe lista de transfer şi să înainteze conducerii o listă cu jucătorii cu care se pot demara negocieri pentru semnarea contractelor: „Mă interesează mai ales jucătorii tineri dar vreau şi vreo doi-trei jucători cu experienţă în lot. În partea a doua a acestei săptămâni o să mai facem evaluări şi după aceea vom anunţa din lotul actual jucătorii puşi pe lista de transfer. După ce vom anunţa care sunt jucătorii puşi pe lista de transfer, vom înainta conducerii lista cu jucătorii de care avem nevoie şi cu care se pot demara negocierile în vederea semnării unui contract”.

Tehnicianul va urmări în aceste zile şi jucătorii de la echipa a doua pentru a decide care vor face pasul la prima echipă: „Am înţeles că sunt şi acolo o serie de tineri interesanţi. Trebuie să îmbunătăţim lotul actual dar pentru asta trebuie să vedem de ce anume mai avem nevoie şi ce jucători interesanţi putem găsi şi aici pentru aceste posturi”. Săptămâna care va urma va fi doar una de discuţii cu jucătorii, lotul urmând să fie conturat la începutul săptămânii viitoare, pe 28 iunie fiind programată reunirea lotului. Dacă în prima fază se vorbea despre un cantonament la Herculane, conducerea a decis anularea acestuia pentru a se putea completa lotul şi a fi văzuţi mai mulţi jucători.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: