Badea nu-şi simte postul ameninţat

Atacat din ce în ce mai puternic de suporteri în ultimele zile şi ameninţat cu demiterea de cei din conducere, Ionuţ Badea nu intră în panică. Tehnicianul admite că a fost băgat în şedinţă, dar spune că nu a primit niciun ultimatum şi nu e afectat nici de criticile venite din partea fanilor.

La doar 6 săptămâni după instalarea pe banca pandurilor, Badea traversează un moment critic. Suporterii îi sar în cap din cauza rezultatelor slabe, conducerea îl ameninţă cu demiterea dar Badea rămâne calm şi e convins că poate redresa situaţia.

Nu crede că are ultimatum

Ieri a fost ora adevărului la Pandurii. Ionuţ Badea a fost băgat într-o şedinţă dură de cei din conducere care l-au avertizat că „au aşteptat rezultate mai bune din partea echipei” şi că răbdarea acordată tehnicianului „nu va dura mai mult de o etapă”. Badea nu vede însă lucrurile în acest fel. „Nu îmi simt postul ameninţat şi nu simt nici un fel de presiune.  Au fost anumite discuţii, nu le consider de gen ultimatum, ci normale şi fireşti de evaluare a situaţiei echipei la ora actuală, urmează să vedem ce se întâmplă în continuare. Este o oarecare presiune generată de poziţia din clasament, e important să ne acceptăm condiţia şi să facem ceva să schimbăm ce nu e bine. La fotbal nu poate fi vinovată o singură persoană pentru anumite situaţii, câştigăm şi pierdem împreună”, a comentat tehnicianul care se aşteaptă însă la orice în viitorul apropiat: “Meseria pe care o am îţi poate oferi şi momente mai puţin plăcute”.

Răspuns pentru contestatari

Relaţia lui Badea cu suporterii nu este una grozavă. De la fanii veniţi la antrenamente să-i reproşeze lipsa rezultatelor până la petiţiile lansate online care cer demiterea acestuia, Badea pare un antrenor atacat din toate părţile. Cu toate acestea tehnicianul acceptă toate criticile şi speră să scoată repede echipa din subsolul clasamentului. „Este normal ca atunci când nu există rezultate la echipă să apară şi contestatari. Pentru mine este important ca suporterul real, suporterul de suflet al echipei să vină la stadion pentru a încuraja echipa indiferent de situaţie. Nu mă afcetează criticile suporterilor. În meseria mea e greu să te afecteze astfel de lucruri”.

Prima posibilă revedere între suporteri şi Badea ar putea avea loc astăzi când Pandurii vor disputa un amical la Târgu Jiu cu echipa de liga a treia, ACS Recaş. Jocul va începe de la ora 15.

3 – echipe a antrenat până acum Ionuţ Badea: FC Argeş (2007-ianuarie 2010), Inter Curtea de Argeş (ianuarie-iulie 2010) şi Pandurii.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: