Bălăeţ: Are fi o crimă să punem sportivii să joace acum

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, se aşteaptă ca din luna iunie sportivii să-și poată relua măcar antrenamentele colective. În ceea ce priveşte actualul sezon, Bălăeţ nu crede că se va putea relua şi consideră o crimă ca jucătorii să intre nepregătiţi la jocuri.

Epidemia de coronavirus a pus pe pauză tot sportul, inclusiv cel de la CSM Târgu Jiu. Antrenamentele şi competițiile sportive au fost suspendate de aproximativ trei luni iar directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, crede că actualul sezon este compromis definitiv. „Aşteptăm şi noi să vedem ce se mai întâmplă dar cea mai importantă este sănătatea sportivilor.  Rămâne să vedem ce avem de făcut în continuare, suntem în stadiul de discuţii individuale cu antrenorii şi cu sportivii pentru a putea, măcar din punct de vedere psihic să îi ţinem în priză şi să le ridicăm moralul pentru perioada care va urma. Sper să fie condiţii mai bune şi, măcar de luna viitoare, să începem să ne mişcăm şi noi ca şi activitate. Totul depinde de cum decurge situaţia din ţară”, a spus Robet Bălăeț care nu crede că se pot relua şi meciurile din acest sezon, mai ales că sportivii vin după aproximativ trei luni de pauză: „Sincer, meciurile nu cred că se vor relua pentru că deja stăm de foarte mult timp iar sportivii nu au făcut decât pregătire individuală acasă. Ar fi o crimă pentru ei să îi punem direct să joace. Dar dacă se vor mai relaxa aceste măsuri şi se va da voie la antrenamente măcar pe grupuri bănuiesc că s-ar putea începe. Dar nu ştiu dacă şi la noi la CSM pentru că şi handbalul şi baschetul se joacă în sală şi va fi mai greu. Dar eu totuşi îmi susţin părerea pe care am mai spus-o că aceste campionate cred că se vor îngheţa şi nu va mai continua acest sezon”.

Robert Bălăeţ speră ca sportivii clubului să poată relua măcar din lunile iunie-iulie antrenamentele pentru următorul sezon.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: