Pandurii nu mai are jucători pentru finalul sezonului

Aflată pe ultimul loc în Liga secundă, Pandurii Târgu Jiu se mai confruntă cu o mare problemă pe lângă cea a retrogradării. Majoritatea jucătorilor din lot încheie contractele la finalul lunii iunie şi nu va mai avea cu cine juca dacă se va relua campionatul.

Pandurii are foarte mulți jucători cărora le expiră contractele la finalul lunii viitoare. Antrenorul  Călin Cojocaru cunoaşte situaţia lor şi nu ştie dacă vor mai semna pentru încă o lună sau două cu clubul gorjean dacă s-ar pune acum problema să se continue campionatul în lunile iunie şi iulie. Un semn de întrebare pe ca îl pune antrenorul principal este cel al lotului cu care va aborda acest sezon dacă acesta va fi reluat. Tehnicianul a spus că rincipalucă s-ar pune acum problema să se continue campionatul în lunile iuni lunii iunie şi nu va mai avea cu cine  se teme de faptul că jucătorii nu vor accepta să semneze actul adițional prin care înțelegerea să continue până la terminarea sezonului. Riscul crește  mai ales în rândul fotbaliștilor care au bătut palma cu alte echipe. ”E foarte dificilă situaţia, pentru că avem jucători cărora le expiră contractele. Nu știu dacă jucătorii vor fi de acord să semneze pentru încă o lună sau două, cât ma durează competiția, și să joace la ritmul care va fi. Cred că majoritatea nu o să accepte lucrul ăsta, ceea ce ar fi o problemă, pentru că nu putem transfera. Eu nu văd ce jucător, care a semnat deja cu altă echipă, să rămână și să joace din trei în trei zile pentru cât o ține ce a rămas”, a precizat Călin Cojocaru.

Formaţia gorjeană şi-a expus deja punctul de vedere şi cere FRF îngheţarea acestui sezon ceea ce ar presupune reluarea competiţiei în aceeaşi foprmulă aşa cum FRF a procedat deja cu campionatele de juniori.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: