Corneliu Papură, dat afară de la CSU Craiova

Contractul antrenorului Corneliu Papură cu CS Univeristatea Craiova a fost rezilia, clubul precizând că negociază cu un alt tehnician peluarea echipei.

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculaţii din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp", a anunţat clubul oltean.

Papură, 46 de ani, a condus Craiova ca antrenor principal de două ori, prima dată după demiterea antrenorului italian Devis Mangia, din aprilie 2019 şi până la finalul sezonului trecut, şi a doua oară, după plecarea lui Victor Piţurcă, în luna ianuarie. El a mai fost antrenorul echipei a doua a CSU Craiova şi secundul lui Victor Piţurcă.

Vizualizări: 1,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: