Pandurii, salvată pe moment de măsurile guvernului

Pandurii Târgu Jiu a fost una dintre echipele din Liga 2 care a beneficiat de şomaj tehnic în urma măsurilor aplicate de guvern în perioada de pandemie. Antrenorul Călin Cojocaru a recunoscut că echipa sa a fost ajutată în această perioadă, mai ales că jucătorii nu primiseră nici un salariu în acest an.

Pandurii Târgu Jiu are parte de un sezon de coșmar în Liga 2. Pe lângă faptul că este condamnată la retrogradare, echipa are probleme și pe plan financiar. Pandemia de COVID-19 a adâncit și mai mult situația de la club, aspect recunoscut de antrenorul Călin Cojocaru. Șomajul tehnic ajută momentan echipa să se mențină pe linia de plutire, dar rămâne de văzut cum va fi gestionată situația după reluarea campionatului. ”Sincer să fiu ne-a ajutat mult șomajul tehnic în perioada asta. Se cunoaște bine situația noastră, dar așteptăm să se rezolve și procesul cât mai repede și să intrăm pe un făgaș normal”, a declarat Călin Cojocaru pentru Gazeta de Sud. Majoritatea echipelor din Liga 2 a anunțat reduceri salariale pe perioada pandemiei de COVID-19. În afara celor de la Pandurii, în rândul celor care au apelat la șomajul tehnic sau la diminuarea procentuală a salariilor se numără și alte formații, ca Rapid, ”U” Cluj, Petrolul Ploiești, Campionii FC Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Turris Oltul Turnu Măgurele sau Ripensia Timișoara.

În cele trei partide jucate în acest an, Pandurii Târgu Jiu nu a adunat nici măcar un punct și a cedat la scor în toate confruntările: 1-4 cu CSM Reșița, 0-4 cu ACS Viitorul Târgu Jiu și 0-4 cu Campionii FC Argeș.

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: