Mihai Rotaru are două preferinţe de antrenori pentru Craiova

Universitatea Craiova are pe listă deja două nume de antrenori pe care patronul Mihai Rotaru i-ar dori dar unul dintre aceştia nu mai vrea să antreneze. Rotaru a declarat joi că Papură și-a dat demisia şi a şocat pe toată lumea cu decizia sa.


Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a oferit prima reacție după ce clubul a anunțat despărțirea oficială de tehnicianul Corneliu Papură, precizând că acesta a demisionat.

Deși formația din Bănie a anunțat că despărțirea de Papură s-a produs în condiții amiabile, Rotaru surprinde și afirmă că tehnicianul care a condus formația în două mandate ca principal și-a dat demisia. „Noi suntem mai siderați decât dumneavoastră. Cine a spus că l-am dat afară? Domnul Papură și-a dat demisia! Noi am fost șocați, foarte triști, supărați. Nu am luat în calcul această variantă. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină pandemie și în mijlocul sezonului. Acum o săptămână, nu ne-ar fi trecut prin cap să-l schimbăm pe Papură. Niciodată nu ne-a trecut prin cap şi pentru noi este fără explicație. Nu ne-a venit să credem nici nouă. Am avut o ședință cu Sorin Cârțu și Marcel Popescu, și ei au rămas șocați”, a spus  Rotaru, la Pro X recunoscând că l-ar fi dorit pe Sorin Cârţu care s-a retras dar şi Gică Craioveanu ar avea şanse: „Nu am discutat cu Edi Iordănescu. Până acum, nu s-a discutat cu el deloc. Nici tatonare măcar n-a fost. Cârțu este poate cel mai mare antrenor pe care îl avem în interiorul clubului, dar el chiar s-a retras. Am discutat cu el de-a lungul timpului și mi-a spus că nu mai vrea, pentru că a tras linie. Gică Craioveanu va intra în procedură de obținere a licentei PRO. Orice legendă a Craiovei va avea această șansă, să fie antrenor, manager sau să ocupe o poziție administrativă”.

Rotaru a mai precizat că nu s-a discutat deocamdată cu Papură pentru a i se oferi o poziţie în cadrul clubului.

Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: