Balaj, absolvit de vină

Pus la zid de CFR după meciul cu Pandurii, arbitrul Cristi Balaj nu riscă vreo suspendare. Şi asta pentru că şefii de la Comisia Centrală de Arbitri îi iau apărarea centralului băimărean. Practic, forul condus de Alexandru Deaconu consideră că Balaj nu a greşit la niciuna din deciziile importante luate duminică seara. Asta înseamnă că Balaj a acordat corect cele două penalty-uri pentru Pandurii şi a judecat perfect fazele din careul pandurilor, la duelurile dintre Unguruşan şi Nicoară, respectiv Mamele şi Camora. „Avem o fază aproape identică trimisă de UEFA ca exemplu cînd să nu se dea penalty la astfel de dueluri, deci Balaj a procedat corect”, spun cei din CCA cu referire la duelul dintre Unguruşan şi Nicoară, unul la limita regulamentului.

La cel dintre Mamele şi Camora nu se poate vorbi de o lovitură de pedeapsă deoarece Mamele joacă mingea înainte de a se ciocni de fundaşul portughez al CFR-ului.

„Domnul Mureşan a făcut o glumă foarte frumoasă dacă a spus că vrea să luăm noi campionatul. Îi mulţumesc, e un om deosebit, un preşedinte extraordinar. I-am felicitat pentru parcursul din Champions League, să ai cinci meciuri câştigate din cinci nu e chiar atât de uşor.”         Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: