Barbu: CE Oltenia nu a scăpat încă de privatizare

Un parlamentar de Gorj crede că Victor Ponta nu a scăpat Complexul Energetic Oltenia de la privatizare. Nu încă. În plus, senatorul Tudor Barbu, căci despre el este vorba, îi reproșează directorului Laurențiu Ciurel că a ascuns situația reală a companiei pentru a-i aduce voturi lui Victor Ponta, iar acum trimite oamenii acasă.

Barbu crede că CE Oltenia nu a scăpat încă de privatizare. “Grație eforturilor pe care le-am făcut în campanie s-a ajuns ca domnul Ponta să scoată CEO de pe lista de privatizare și, credeți-mă, eu astăzi vă spun că este doar o declarație. Eu nu cred că el va avea chiar puterea să scoată CEO de pe lista de privatizări. O să-l cred pe Ponta atunci când va veni cu o scrisoare semnată de Guvern și de doamna director de la FMI și arată că a fost scos complexul de pe listă”, a spus Barbu.

Senatorul Barbu nu a uitat nici declarațiile lui Laurențiu Ciurel, managerul CEO. “Cum e posibil ca acum o lună și jumătate, în campanie, să spui prosteala pe care o spuneai ca să-l susții pe Ponta, cu nesimțirea cu care-l susțineai și acum? Ce faci? Trimiți oamenii acasă, nu vinzi energie”, se întreabă Barbu.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: