Barbu despre unii liberali: Proşti ori vânduţi!

Co-preşedintele PNL Gorj, Tudor Barbu, ameninţă cu excluderea din partid a liberalilor care vor leza interesele liberale. Barbu a precizat că în interiorul organizaţiei judeţene sunt membri care se cred “miejii PNL”, care pun interesele personale pe primul loc, pe care i-a catalogat ca fiind ori proşti, ori vânduţi. Liderul liberal nu a dat însă niciun nume.

Tudor Barbu a declarat război colegilor liberali care nu vor fi reţinuţi în declaraţii şi vor face afirmaţii care să afecteze imaginea partidului. Liderul PNL Gorj a spus la Radio Infinit că sancţiunile pot ajunge până la excludere. “Cine îşi va permite să facă acţiuni, în presă sau nu, care să dăuneze intereselor liberale va fi sancţionat grav şi instantaneu, mergând până la eliminarea din rândurile liberalilor”, a declarat Tudor Barbu.

Chiar şi aşa, unii liberali spun că nu se tem de sancţiuni şi că vor spune lucrurilor pe nume indiferent de consecinţe. “Trebuie să fie şi la PNL şi peste tot şi oameni care au curaj să spună ce gândesc, asta nu înseamnă  că afectează partidul. Din contră, eu zic că electoratul trebuie să înţeleagă în continuare că PNL este un partid în care există libertate de opinie. Liberalii sunt libertini prin natura lor, deci nu am cum să nu vorbesc. Asta nu înseamnă că aduci prejudiciu de imagine partidului. Nu vorbesc de rău despre doctrina partidului, despre liberalism. Acum, că voi critica un anumit lider, aia nu înseamnă că afectează partidul. Că partidul nu e liderul respectiv. Şi asta o voi face tot timpul când o să consider că a greşit. Dacă liderul nu suportă să fie criticat de oamenii de lângă el, are el o problemă”, a comentat Ion Iordache, preşedintele organizaţie PNL Turceni.

Barbu a mai spus că în interiorul organizaţiei judeţene a partidului sunt personaje care îşi dau prea mare importanţă. Fără să precizeze despre cine este vorba, Barbu a fost foarte acid în declaraţii. “Cei care au impresia că sunt ei miezii în partid se înşeală profund. Ori sunt proşti, ori sunt vânduţi. Foarte mulţi încă mai cred că interesele lor de familie, de afaceri, de grup sunt mai importante decât interesele gorjenilor. Sunt, repet, fie proşti, fie vânduţi. Ei se ştiu foarte bine şi nu există gorjean de bun simţ care să nu ştie cine sunt cozile de topor care de-a lungul vremii au deservit interesele liberalismului în Gorj”, a precizat Tudor Barbu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: