Bârcă pariază pe eşecul lui Ruşeţ

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, a pariat public pe un eşec răsunător al senatorului Ion Ruşeţ la alegerile pentru şefia filialei PDL Gorj, care vor avea loc pe 19 martie. Bârcă a devenit în ultimele luni cel mai mare opozant al lui Ruşeţ, despre care spune că urmăreşte să transforme partidul într-o mascaradă.

Primarul din Turburea a pariat în direct la Gorj TV că Ruşeţ nu va lua mai mult de 75 de voturi la alegerile pentru şefia PDL Gorj, din cei 500 de delegaţi care vor participa la vot. „Dau scris că nu ia mai multe voturi, după toată această mascaradă pe care a făcut-o în ultima vreme”, a spus acesta în emisiunea Provocare la adevăr.

Ion Bârcă este de părere că Ruşeţ nu va câştiga alegerile la PDL Gorj nici dacă va reuşi să schimbe toţi preşedinţii de filiale. Ruşeţ a bulversat organizaţia judeţeană după ce a dispus reluarea alegerilor în toate localităţile, fiind conştient că nu este susţinut de actualii preşedinţi. Deşi alegerile ar fi trebuit reluate pe 14 ianuarie, deocamdată nu s-a întâmplat nimic, fiind aşteptată revenirea lui Vasile Blaga din concediu, pentru a se vedea dacă decizia lui Ruşeţ, contestată de deputatul Militaru, rămâne în picioare.

Bârcă este convins că Ruşeţ, deşi a fost impus preşedinte interimar al PDL Gorj, face jocurile altor partide.

Primarul din Turburea îşi bazează afirmaţia pe faptul că Ion Ruşeţ a votat numai în ultima sesiune parlamentară de 45 de ori împotriva propriului partid, după cum rezultă dintr-o analiză a Institutului de Politici Publice. Primarul din Turburea se declară convins că după data de 19 martie nu vor mai exista scandaluri în filiala PDL Gorj. „Eu cred că Ionel Manţog ar fi cel mai potrivit preşedinte, dar dacă nu candidează atunci îl văd pe Cosmin Popescu în această funcţie”, a concluzionat Bârcă.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: