Baschet: CSM Târgu Jiu, repartizată la turneul de la Bucureşti

Liga Națională de Baschet Masculin din România va continua după acelaşi format, în sistem turneu, iar următoarea fază a competiţiei va avea loc în week-end. În perioada 6-9 februarie vor avea loc alte 12 partide din LNBM, turneele având loc în sălile de la  Cluj-Napoca, Voluntari și Bucureşti.

Turneele din Sala Polivalentă „Gabriela Szabo“ din Voluntari și cel din Sala „Dinamo“ din Capitală vor avea loc în perioada 6-7 februarie, acolo urmând să dispute meciurile şi echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu.  Elevii lui Claudiu Alionescu vor juca sâmbătă, 6 februarie, cu SCM U Craiova, iar duminică, 7 februarie, cu Dinamo.

Turneul ce urmează să fie găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca va avea loc după încheierea primelor partide, între 8 și 9 februarie.

La ultima sa şedinţă, Consiliul Director al Federației Române de Baschet a decis că se va păstra actualul protocol medical aplicat şi până acum, iar echipele şi oficialii meciurilor vor efectua o testare RT-PCR cu cel mult 48 de ore înainte de data programată pentru începerea turneului.

În ceea ce priveşte returul competiţiilor de baschet, meciurile se vor desfăşura tot sub formă de turnee de câte două sau trei etape în acelaşi oraş. Federaţia a mai anunţat că organizarea unui turneu din retur va fi acordată unui alt organizator decât cel din tur dacă există şi alte solicitări. Dacă nu există nicio altă solicitare, atunci echipa respectivă, care a organizat turneul în tur, poate organiza şi turneul din retur, dacă solicită acest lucru.

Programul turneului 7 al LNBM:

Sâmbătă (06.02)

– Ora 16:00, BCM U FC Argeș Pitești - Athletic Constanța – FRB TV (YouTube)

– Ora 16:00, CSM Târgu Jiu - SCM U Craiova – FRB TV (YouTube)

– Ora 19:00, CSM Galați - Dinamo București – FRB TV (YouTube)

– Ora 19:30, BC CSU Sibiu - CSO Voluntari – FRB TV (YouTube)

Duminică (07.02)

– Ora 16:00, SCM U Craiova - CSM Galați – FRB TV (YouTube)

– Ora 16:30, Athletic Constanța - BC CSU Sibiu – FRB TV (YouTube)

– Ora 19:00, Dinamo București - CSM Târgu Jiu – FRB TV (YouTube)

– Ora 20:00, CSO Voluntari - BCM U FC Argeș Pitești – DigiSport

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: