Stoican: Echipa se va salva de la retrogradare, Pandurii merită mai mult

Fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu în ultimul sezon de Liga I al echipei gorjene, Flavius Stoican nu are amintiri plăcute din acel sezon când echipa a retrogradat. După ce a văzut noul stadion al pandurilor, antrenorul Petrolului a declarat că Pandurii  merită mai mult şi crede că se va salva de la retrogradare.

Retrogradarea cu echipa Pandurii rămâne pentru Flavius Stoican cel mai trist moment al carierei sale de antrenor. Prezent la meciul din week-end cu Pandurii, câştigat de echipa sa printr-un autogol al gorjenilor, Stoican a vizitat stadionul şi a fost încântat de baza sportivă pe care a văzut-o la Târgu Jiu: „Aveţi un stadion senzaţional, l-am văzut înainte de  meciul cu Pandurii, cu un teren foarte bun de  joc. Am văzut şi Sala Polivalentă şi cred că aveţi o bază sportivă senzaţională. Am aflat că va fi inaugurat curând şi sper ca oamenii din Târgu Jiu să aibă posibilitatea să vadă cât mai multe meciuri bune ale echipei pe terenul acesta nou”. Stoican nu exclude posibilitatea de a reveni într-o zi la Pandurii, mai ales dacă echipa va avea putere financiară să lupte pentru promovare.

La finalul meciului de la Târgu Jiu, olteanul Flavius Stoican a rememorat şi perioada în care a pregătit Pandurii şi n-a uitat că a fost la câteva clipe de o salvare miraculoasă: ”Nu se ştie niciodată, am lăsat aici amintiri frumoase şi oameni care, în condiţii extrem de grele, au fost alături de mine ca antrenor. Am legat prietenii  cu oameni care îşi doresc ca Pandurii să fie din nou pe prima scenă a fotbalului, am păstrat o relaţie bună cu domnul Condescu, care a fost mereu lângă noi în momentele dificile şi care continuă să fie lângă echipă, bravo lui pentru ceea ce face. Am fost cu toţii o echipă  când nimeni nu ne mai dădea nicio şansă, dar am reuşit să sperăm până în ultima clipă în salvare. Înfrângerea din prelungiri, de la Botoşani, a fost cel mai trist moment din cariera mea. Am fost foarte aproape de salvare şi am retrogradat pe nedrept. Acum, echipa e în Liga 2, dar va beneficia în curând de un stadion superb. Eu cred că echipa se va salva de la retrogradare pentru că Pandurii merită mai mult”.

În anul 2017, cu Flavius Stoican pe bancă şi în condiţii  extrem de dificile din punct de vedere financiar, Pandurii a retrogradat din Liga 1, chiar la ultimul meci al sezonului, după un gol primit în minutul 90+4, la Botoşani.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: