UCB Târgu Jiu, la prima victorie în deplasare

Echipa de handbal a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu a reuşit o primă victorie în deplasare în meciul de la Unirea Sânnicolau Mare. Gorjenii antrenaţi de Adrian Gorun s-au impus cu scorul de 22 – 19 şi au bifat astfel a doua victorie consecutivă din noul sezon.

Echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi a câştigat, scor 22-19, meciul disputat în deplasare cu CS Unirea Sânnicolau Mare, după ce şi la pauză echipa oaspete era în dezavantaj, scor 14-13 pentru gazde.

Gorjenii au reuşit însă o repriză secundă mai bună în urma căreia s-a consemnat al doilea succes consecutiv din trei meciuri. În etapa precedentă, la primul meci al sezonului pe teren propriu, studenţii au învins Centrul Naţional Olimpic de Pregătire Timişoara, scor 29-20. Portarul Bogdan Motoi este cel care a contribuit decisiv la victoria echipei, paradele portarului gorjean aducând  victoria echipei antrenată de Adrian Gorun, care s-a declarat mulţumit de prestaţia portarului său: “Prima repriză s-a desfășurat într-un ritm alert. Am intrat la pauză cu un uşor dezavantaj. A fost 14-13 pentru gazde. În repriza secundă echipa noastră a jucat mult mai pragmatic, apărarea a funcționat mult mai bine și astfel am reușit să ieșim învingători. Omul meciului a fost portarul echipei noastre, Bogdan Motoi, care a avut nenumărate intervenții pe tot parcursul jocului, dar mai ales in repriza a doua. În ultimul sfert de oră al meciului, portarul nostru a produs un spectacol total, primind un singur gol și având aproximativ 10-12 intervenții, dintre care 4 din lovituri de la 7 metri. Le mulțumesc jucătorilor pentru implicare la acest joc și îmi doresc să mergem pe aceeași linie ascendentă!”. 

Pentru echipa UCB au înscris Bogdan Ivăşchescu şi Daniel Ghişe câte 7 goluri, Claudiu Marin 5 goluri si Ionuţ Mazilu 3 goluri. În urma acestei victorii, echipa UCB a urcat pe locul al treilea în clasament, cu 6 puncte acumulate, la egalitate cu echipa de pe locul secund, CSU Craiova, care are un golaveraj mai bun.

La finalul acestei săptămâni este programat următorul meci al handbaliştilor din Târgu Jiu, acesta urmând să se dispute duminică, 13 octombrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu CSU Poli Timişoara.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: