Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bătaie cu săbii într-un bar din Dăneşti

La data de 15.05.2011, orele 01:45, poliţiştii Postul de Poliţie Dăneşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că la un bar din satul Văcarea, are loc un conflict între doi tineri.

Poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului au aplanat altercaţia dintre cei doi tineri, identificaţi ca fiind B.F.D., de 23 ani, din municipiul Tg-Jiu şi P.V., de 33 ani, din comuna Dăneşti. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că neînţelegerile dintre suspecţi au fost generate de consumul de băuturi alcoolice. Mai mult, poliţiştii au găsit asupra lui B.F.D., o sabie cu lungimea de 33 cm.

„Arma albă” a fost ridicată de poliţişti, care au întocmit în acest caz, un dosar penal, conform prevederilorLegii nr. 61/1991, Republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: