Bătaie cu sticle la Rovinari

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari efectuează cercetări pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care două persoane au fost implicate într-o altercaţie. În funcţie de rezultatul cercetărilor şi de gradul de participaţie, faţă de suspecţi vor fi dispuse măsurile prevăzute de lege.

    În dimineaţa zilei de 24.08.2011, orele 06:03, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată direct de A. G., 56 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un local situat pe raza oraşului Rovinari, judeţul Gorj a fost lovit cu o sticlă de A.R. din localitate, fiindu-i produse leziuni la nivelul capului şi mâinii stângi .

       În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, între cei doi a avut loc o altercaţie într-un local situat pe  raza orasului, în urma căreia ambele persoane s-au lovit reciproc, după care au mers la Secţia Urgenţe a Spitalului Rovinari unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

       Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare. 

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: