Bătaie între doi angajaţi de la primăria Târgu-Jiu

Scandal cu înjurături, îmbrânceli şi pumni în Primăria Târgu-Jiu. Toată scena s-a întâmplat în faţa primăriei, dar şi la uşa viceprimarului Aurel Popescu. Scandalul nu a fost iscat de cetăţenii nemulţumiţi ci chiar de doi angajaţi care se pare că nu s-au înţeles asupra unor probleme de serviciu. Este vorba de doi consilieri care se ocupă de probleme romilor din Târgu-Jiu.

Cei doi salariaţi de la Primăria Târgu-Jiu au confundat instituţia cu strada şi au început să se înjure şi chiar să se lovească. S-au certat atât de tare încât nici nu le-a păsat să fac scandal într-o instituţie a statului şi chiar în faţa cetăţenilor. Cei doi sunt angajaţi pentru a rezolva probleme romilor din Târgu-Jiu nu să facă scandal, aşa cum s-a întâmplat ieri în incinta primăriei şi chiar la uşa viceprimarului Aurel Popescu. Poliţiştii comunitari au intervenit imediat şi în primărie au ajuns şi poliţiştii de la Serviciul de Ordine şi Siguranţă Publică care i-au condus pe cei doi la secţie pentru declaraţii. „Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Eu am înţeles că s-au îmbrâncit în curtea din spatele primăriei. Nu ştiu nici care a fost motivul O să dea declaraţii şi în mod sigur vor fi amendaţi pentru perturbarea liniştii şi ordinii publice”, a declarat Cristinel Stachie, poliţist local.

Viceprimarul Aurel Popescu nu înţelege de ce funcţionarii primăriei au ajuns să-şi împartă pumni şi crede că la mijloc ar fi problemele de serviciu. „Ei se ocupă de problemele din comunitatea de romi. Nu ştiu care a fost motivul. Probabil probleme legate de serviciu. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu să se fi bătut la uşa mea ci în curte”, a declarat viceprimarul Popescu.

Rămâne de văzut ce măsurile legale vor fi luate împotriva celor doi scandalagii.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: