Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bătaie între doi bărbaţi băuţi

 În noaptea de 12 octombrie 2012, orele 01:30, Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, de C. R., despre faptul că în incinta unui local de alimentaţie publică s-a produs o altercaţie între două persoane.

 La faţa locului poliţiştii au constatat că între S.V.,de 46 de ani,din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi şi T. A., de 21 ani, din municipiul Motru, a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că S. V., de 46 ani, l-a lovit cu un corp dur în zona capului pe T.A., moment în care acesta a ripostat lovindu-l cu pumnii.

În cauză poliţiştii întocmit dosarul penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: