Batin: „Sper să ajung golgeterul României !”

Paul Batin are pornirea mai grea dar şi când se porneşte e greu de oprit! Batin a încheiat anul în forţă şi l-a pornit în aceeaşi manieră. Batin visează să ajungă golgeterul României într-o zi.

Afectat de o răceală puternică la începutul stagiului din Antalya, Batin şi-a revenit la fix. A marcat primul gol al pandurilor în Turcia, în amicalul cu Duisburg şi a pasat perfect la golul lui Matulevicius. Grigoraş l-a folosit pe Batin pe un post nou, cel de extremă stânga în locul plecatului Stromajer.

Are stofă de golgeter !

Împrumutat gratis de la CFR Cluj în vară, Batin părea că nu va face prea mulţi purici la Pandurii. A început sezonul ca rezervă a lui Lemnaru şi nu reuşea să înscrie nici la antrenamente, darămite la meciuri! Uşor-uşor şi-a intrat însă în ritm şi s-a adaptat la Tg Jiu. A profitat de scăderea de formă a lui Lemnaru şi a devenit titular după golul marcat la Vaslui. De atunci a mai marcat de 3 ori în campionat şi acum a debutat în forţă în stagiul din Antalya, cu un gol şi o pasă de gol. În lipsă de soluţii noi pentru partea stângă lăsată liberă de Stromajer, Grigoraş îl testează acolo pe Batin iar atacantul nu a dezamăgit în testul cu Duisburg. „Vreau să-l văd pe Paul golgeterul României, e un vârf care chiar îmi place!”, a spus Emil Jula, atacantul de 34 de ani al celor de la Duisburg. „Pasa şi golul meu contează şi nu prea. Deocamdată suntem abia la început, vedem cum va fi în celelalte meciuri. Dacă Emil aşa îmi doreşte, îi mulţumesc foarte mult şi sper să fie aşa! Să vedem, e un început pentru mine şi rămâne de văzut cum o să fie viitorul meu, să sperăm că o să fie aşa. Pentru mine contează şi victoriile din amicale că doar victoriile aduc alte victorii. În primele 2 meciuri s-a simţit şi un fond de oboseală, antrenamente mai solicitante dar încet-încet ne revenim. Este greu, e o perioadă mai solicitantă”, a spus Batin la DigiSport.

4 – goluri în 7 meciuri ca titular are Batin la Pandurii, atacantul de 24 de ani reuşind să înscrie de 2 ori cu Rapid şi câte o dată cu Vaslui şi Chiajna

400 - de mii de euro e cota lui Batin pe transfermarkt.de, pandurii putând să-l achiziţioneze definitiv în vară pe 100 de mii de euro de la CFR Cluj  

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: