Bebe Ionică, supărat că a fost uitat de PSD

Fostul secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor, Bebe Ionică, a cam fost dat la o parte de partid. Acesta a vorbit într-un interviu la Radio Infinit despre mâhnirile pe care le are din acest punct de vedere.

Reporter: Cum de ați rămas pe dinafară, după ce în guvernarea Ponta ați fost secretar de stat?

Bebe Ionică: Nu aș putea să precizez, pentru că nu am primit un punct de vedere, să zic, oficial. Au fost niște încercări, niște discuții, au rămas la stadiul ăsta, asta e.

Rep.: Aveți ceva nemulțumiri legate de PSD?

B.I.: Nu neapărat. Eu am lucrat cu doi oameni importanți, care au fost oameni cheie în guvernul Grindeanu. Este vorba chiar de fostul premier Sorin Grindeanu și de ministrul Augustin Jianu, pe care eu l-am numit director la CERT în 2014. Un tânăr pe care eu l-am cunoscut într-o anumită ipostază. Când ei au ajuns în postura de a-și face formula guvernamentală, cunoscând destul de bine ceea ce pot să fac, au ajuns la concluzia că nu au nevoie de mine în echipa respectivă. Probabil, altfel nu-mi explic.

Rep.: Vă așteptați să fiți în echipa actualului guvern?

B.I.: Dacă stăm să ne gândim, la strategia de guvernare actuală am lucrat și eu. Asta e, probabil au considerat că pot să o aplice și fără cel care a gândit ce înseamnă informatizarea României. Și eu am fost într-o echipă, nu pot să spun că singur am lucrat. Programul de guvernare pe IT nu se face de un singur om.

Rep.: Sunteți supărat, mâhnit?

B.I.: Nu am nicio supărare. Doar am observat că a trecut un an, oamenii au alte proiecte.

Rep.: Vă doriți un post în administrația locală?

B.I.: Nu, sincer vă spun că în momentul de față am proiecte private. Fiecare om trebuie pus în valoare în domenii în care are expertiză. Nu știu ce să vă spun, depinde de ce are nevoie partidul, societatea. Eu sunt la dispoziție, dar nu la modul să iau orice, că am ce să fac.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: