Weber și Popescu, în fruntea PSD Gorj. „Deja am stabilit formula”

Mihai Weber, deputat PSD, a declarat joi că s-a stabilit deja o formulă de conducere în grupul PSD, dacă actualul preşedinte al organizaţiei, Florin Cârciumaru, nu va mai candida. Mihai Weber şi Cosmin Popescu ar urma să asigure şefia PSD Gorj, cel mai probabil Weber din postura de preşedinte, iar Popescu preşedinte executiv.

 Reporter: Vă disputaţi şefia PSD cu domnul Cosmin Popescu?

Mihai Weber: Între mine şi Cosmin Popescu nu va fi niciodată o dispută, o competiţie, dimpotrivă am creat şi ne-am format ca o echipă şi aşa vom merge în continuare. Atunci când vor avea loc alegeri, am avut discuţii cu domnul Cosmin Popescu şi vom merge în tandem, vom forma o echipă, lucru care o să deranjeze pe unii. Nu ne facem probleme pentru că ştim exact care este situaţia, suntem implicaţi în problemele judeţului şi nu ne trebuie altceva decât lucrurile pe care le avem. Ne vom înhăma la o activitate care presupune anumite eforturi, sigur că am luat această decizie bazându-ne pe toată echipa PSD.

 Rep.: Iniţial aţi spus că nu vă interesează şefia partidului...

M.W.: Am spus-o foarte clar, în momentul când domnul Cârciumaru nu va mai candida, sunt alţi termeni ai discuţiei şi sigur că eu am luat în calcul candidatura la preşedinţie, domnul Cosmin Popescu de asemenea. Am zis că facem lucrul acesta numai în echipă. Deja am stabilit, vom merge într-o formulă, o să vedeţi la timpul potrivit, când spun echipă mă refer la faptul că vom merge, unul dintre noi preşedinte şi unul preşedinte executiv. Noi ştim cum merge, dar vom anunţa atunci care va fi formula de conducere. Poziţia pe care o am acum îmi este ca o mănuşă, îmi este extrem de dragă, dar în momentul în care datele problemei se schimbă trebuie să ne adaptăm şi noi.

 Rep.: Vor fi schimbări şi în PSD Târgu Jiu, ar fi cazul ca domnul Aurel Popescu să se retragă?

M.W.: Nu s-a discutat problema domnului Aurel Popescu, consider că trebuie discutat şi analizată problema de la municipiul Târgu Jiu şi cred că şi acolo vor fi necesare anumite schimbări pe viitor, dar eu nu am nimic să-i reproşez lui Aurel Popescu. Cert este că acolo va fi o analiză amănunțită şi veţi vedea în perioada următoare şi anumite schimbări acolo. Nu ştiu dacă schimbări la nivelul conducerii, sigur că poate anumite relocări, schimb de poziţii. Luăm în calcul şi trebuie făcută o anumită schimbare la organizaţia de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: