BEJ Gorj, sesizat în privinţa pliantelor anti Iohannis

Conducerea ACL Gorj a depus două sesizări la Biroul Electoral Judeţean după ce prin judeţ au fost distribuite pliante negative cu candidatul alianţei Klaus Iohannis. Bănuiţi de comandarea acestora sunt cei de la PSD.

Copreşedintele ACL Gorj, Dan Vâlceanu, a precizat de ce au depus două plângeri la BEJ. „Există două tipuri de pliante distribuite. Cel cu calomniile şi minciunile gen: Iohannis-trafic internaţional de copii. Celălalt: Iohannis vrea să-ţi taie pensia. Vreau să vă spun că la Brăila BEJ a dispus deja interzicerea acestor pliante pe raza judeţului şi a municipiului, deja există un precedent în ţară. Pliantele sunt denigratoare, mincinoase, calomniatoare”, a declarat Dan Vâlceanu.

Unele dintre aceste pliante au fost găsite chiar de jurnalişti la sediul PSD, atunci când Ciprian Florescu a negat vehement implicarea PSD în realizarea şi distribuirea acestora. Vâlceanu a comentat şi referitor la acest aspect. „M-au amuzat foarte mult imaginile, am văzut acolo un Niculăiţă Minciună de la Consiliul Judeţean, pe numele lui de om Ciprian Florescu”, a mai spus Vâlceanu.  

Organizaţia ACL Gorj va afla astăzi decizia BEJ Gorj. „Joi  a fost stabilit termen, la ora 13. Ne vom pronunţa printr-o decizie cu privire la cele două plângeri depuse de ACL”, a precizat judecătorul Gheorghe Constantinescu, preşedintele BEJ Gorj. 

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: