Bejinaru: „Trebuie să obţinem măcar locul 15!”

Gorjenii speră ca una dintre echipele cu probleme să mu primească licenţa până la finalul perioadei prevăzute în regulamente. Audierea cluburilor cu probleme s-a încheiat vineri dar deliberarea continuă şi Comisia de Licenţiere a dat deja primele verdicte, doar Timişoara având probleme şi primind termen să le rezolve până pe data de 25 mai.

Dacă vor exista echipe respinse, vor putea ataca decizia la Comisia de Apel, care se va pronunţa până cel târziu pe  28 mai. După acea ultimă procedură, hotărârea va deveni definitivă. Astra, Pandurii, Poli Iaşi, Ceahlăul şi Alba Iulia sunt formaţiile care ar putea profita la finalul sezonului de eventualul colaps al unor alte echipe, cu licenţă respinsă. Ceahlăul şi Pandurii ar fi la a doua experienţă similară, primii rămânând în  2007 în liga I fiindcă Delta Tulcea, venită din eşalonul secund, n-a întrunit condiţiile pentru a evolua în Liga I iar Pandurii profitând în 2006 de retrogradarea celor de la Sportul Studenţesc pe criteriul administrativ.

Dacă nu vor reuşi să ocupe un loc neretrogradabil, Pandurii ia în calcul şi nelicenţierea unei echipe, Florin Bejinaru precizând că echipa sa trebuie să ocupe măcar locul 15 după ultima etapă: „Dacă nu ne salvăm trebuie măcar să obţinem locul 15 pentru a spera mai departe. Eu unul sper şi încerc să capacitez şi jucătorii şi să le transmit acest spirit de învingători pentru că nu am reuşit în ultima perioadă prea mare lucru, cel puţin pe teren propriu. E regretabil faptul că în acest retur de campionat nu am reuşit să înscriem decât două goluri pe terenul de la Târgu Jiu ceea ce este extrem de puţin”.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: