Belgher o dă la OTV pe primăriţa din Alimpeşti

Leonida Belgher, consilierul local din Alimpeşti, intenţionează să plece din PNL dacă acesta se aliază cu PSD. Prima variantă pe care o ia în calcul este integrarea sa în  Partidul Poporului, despre care are o părere bună. Chiar azi va discuta cu Dan Diaconescu despre această posibilă aderare a sa la Partidul Poporului şi funcţiile pe care i le-ar putea da la nivelul filialei Gorj. 

 „Dacă PNL se asociază cu PSD trec la alt partid. În momentul în care se semnează această colaborare. Merg la Bucureşti să mă întâlnesc cu Dan Diaconescu pentru a-i face cunoscute problemele de la mine din comună pentru că, cred că acest partid va face ceva faţă de popor. Poate aşa pot ajuta şi eu oamenii din sat”, a precizat Leonida Belgher.  Ultima discuţie pe care Leonida Belgher a purtat-o cu Dan Diaconescu, a fost în urmă cu trei luni. Singurele lucruri care s-au discutat au fost în legătură cu problemele din Alimpeşti fiind cunoscute problemele cu primăriţa Elena Mosor.

Leonida Belgher a aderat la Partidul Naţional Liberal în urmă cu trei ani. El speră ca preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu. “Mai bine mor decât la masă cu PSD. Cu siguranţă se vor duce la fund ambele partide”, a mai spus Leonida Belgher.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: