Benzinărie blocată. Șoferii au alimentat și de 50 de bani!

Mai mulți șoferi au blocat activitatea într-o benzinărie din Târgu Jiu. Revoltați de prețurile tot mai mari de la pompă, șoferii au vrut să tragă un semnal de alarmă într-un mod inedit. Au alimentat de 50 de bani sau un leu și s-au așezat iarăși la coadă. Aproape două ore, activitatea în stația de pe strada Victoriei a fost paralizată.

"Am băgat de 46 de bani, câțiva mililitri de benzină. Și mă mai pun o dată la coadă. O să mai facem așa până mai scad prețurile. Nu e posibil așa ceva. Prețurile sunt tot mai mari și ne-am săturat", a spus un tânăr. "Eu am băgat de doi lei. E a patra oară când m-am pus la coadă", a spus un alt șofer.

Un alt tânăr a venit să alimenteze cu monede: "Am avut două pușculițe pline. Am avut 150 de lei. Am stat o jumătate de oră să-i numărăm. Mi-au spus doamnele de aici că nu mă mai primesc data viitoare".

Ca să tragă de timp mulți șoferi au stat la pompă să spele parbrizul și farurile mașinilor și abia apoi au plecat să plătească și combustibilul turnat în rezervoare. Polițiștii n-au dat amenzi, dar i-au avertizat verbal pe șoferii care blocau strada.

La benzinăria unde a avut loc protestul, un litru de benzină costă 8,69 de lei, iar motorina, 9,24. De la începutul anului, motorina s-a scumpit cu 50% şi nu există niciun semn că lucrurile se vor opri aici.

Galerie foto






Vizualizări: 10,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: