Berca (PNL): Adi Tudor probabil că va fi toată viața lui un outsider

Consilierul local liberal Eduard Berca a lansat ipoteze interesante într-un interviu acordat la Accent TV. Liberalul spune că Eduard Lădaru de la ALDE și-ar dori să devină candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, că Aurel Popescu nu este un lider în adevăratul sens al cuvântului, iar viceprimarul Adrian Tudor va rămâne toată viața lui un outsider.

Reporter: De ce credeți că acest conflict din PSD a dus la criza gunoaielor?

Eduard Berca: Din cauza conflictului creat, din cauza susținerii pe care o are Luis Popa din partea lui Cârciumaru, Weber, cei care își doresc să-l schimbe pe Aurel Popescu, au creat această situație în Târgu Jiu. Ei au creat, ei și cu Lădaru, care se vede din nou candidat în 2020, poate chiar din partea PSD.

Rep.: Vedeți posibilă o astfel de candidatură?

E.B.: Cum să nu? Păi nu vedeți cum a cârmit-o, ce Dumnezeu? Textul că m-au votat 2%, trebuie să mă dau cu puterea... Las-o, măi, tată, că nu e așa. Ipocrizie și...

Rep.: La un moment dat s-a pus foarte serios problema excluderii lui Luis Popa din PSD Târgu Jiu, chiar dacă nu vor recunoaște public.

E.B.: Eu vă spun sincer. Din ce știu și din ce mă uit și eu, Luis Popa ar fi trebuit să fie următorul președinte al PSD Târgu Jiu și candidat la Primăria Târgu Jiu în 2020.

Rep.: Păi și omul care se pregătea ca înlocuitor, domnul Adi Tudor?

E.B. (râde): Lăsați-l pe Adi Tudor. Adi Tudor probabil că va fi toată viața lui un outsider. Asta e părerea mea. El nu reușește să se impună. El nu e un lider, cum nu e nici Aurel Popescu. Un lider în adevăratul sens al cuvântului. Dar, Aurel Popescu s-a nimerit să se învechească acolo și s-a obișnuit lumea cu el. S-au creat anumite dependențe, tovărășii, treburi. S-a obișnuit lumea cu el. Dar cu Adi Tudor cine s-a obișnuit? Are și o atitudine cam arogantă, zeflemitoare. El din două cuvinte trebuie să spună o poantă cu tentă. Nu are cum vreodată Adi Tudor să devină candidat la primărie. Poate la Parlament sau alte chestii.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: