Berca, o variantă pentru PD-L Târgu Jiu

Primarii PD-L care încă sperau să revină Marcel Romanescu în partid sunt lămuriţi că acest lucru nu se va întâmpla. Primarul Liviu Cotojman, cel are propusese chiar înlocuirea lui Nicolae Daviţoiu cu Romanescu, în fruntea PD-L Târgu Jiu, are acum o altă variantă. Consilierul Local Eduard Berca, cel care a intrat în lupta pentru primăria Târgu Jiu atunci când Romanescu a spus NU.

Deşi preşedintele PD-L Ion Ruşeţ i-a transmis primarului Liviu Cotojman să-şi vadă de treaba lui, „Marian Rotaru de PD-L“ spune că nu se va opri până nu va fi schimbat Daviţoiu. Totul pentru ca partidul să aibă rezultate mai bune, explică Cotojman. 

Mai mult, Ruşeţ a subliniat că dacă Daviţoiu va fi înlocuit cel care va fi în locul său va fi din interior. Eduard Berca ar fi o variantă, confirmă primarul. „E o variantă (n. r. Eduard Berca), dar nu mai putem continua cu Nicu Daviţoiu“, spunea Cotojman vineri, înainte de şedinţa BPJ. Vicepreşedintele PD-L este sigur acum că Romanescu nu va reveni în partid, dar nu este întru totul de acord cu Ruşeţ şi spune că nu putea să-şi dea demisia din funcţia de subprefect atunci când la putere a venit USL. 

Berca, onorat

Eduard Berca a declarat vineri că o asemenea propunere l-ar onora, dar că astfel de decizii sunt luate în Biroul Permanent Judeţean. „Dacă BPJ şi preşedintele vor considera la un moment dat că este soluţia sunt dispus să fac orice. Dar cu o condiţie, să fie o decizie a organizaţiei locale“, a spus acesta. Berca spune că Nicolae Daviţoiu s-a implicat totuşi în campania electorală. „Nu i se poate reproşa neimplicarea, politic şi-a făcut treaba, ci poate alte lucruri“, a spus Berca, fără să dezvolte „celelalte lucruri“.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: