Gilortul Cărbuneşti, ambiţii de podium în noul sezon

Gilortul Târgu Cărbuneşti a avut un debut de sezon foarte bun după ce ratase startul în prima etapă din cauza infectărilor din lot. Gorjenii din Liga 3 sunt pe locul trei în seria 7, având zece puncte acumulate în cele şase etape în care au pierdut doar două meciuri.

 Gilortul s-a schimbat în bine după preluarea echipei de către Florin Popete şi, din echipa care cocheta cu ultimele poziţii din clasament sezonul trecut, Cărbuneştiul are acum zece puncte după şase etape, şi este pe locul trei, la egalitate de puncte cu Măgura Cisnadie.

Meciurile bune ale echipei sale, cum a fost şi cel din ultima etapă cu Flacăra Horezu, îi dau speranţe antrenorului Florin Popete că echipa sa se poate clasa chiar pe podium în acest sezon. „Conducerea spune că avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare dar eu le-am spus la jucători că este bine să ne clasăm cât mai sus. Pentru ei, pentru CV-ul lor este bine să fim acolo între primele 3-4 echipe, pentru că avem jucători destul de buni şi valoroşi. Sunt foarte multe echipe nou-promovate, fără experienţă de Liga 3 şi unele vin doar cu jucătorii pe care i-au avut la promovare”, a spus Popete despre obiectivul echipei sale.  

Având în vedere startul bun şi adversarele din serie, Gilortul poate realiza mai mult decât o menţinere formală în eşalonul trei, mai ales că lotul a fost completat cu jucători de valoare dar şi juniori de perspectivă aduşi de la Pandurii.

Gilortul are trei victorii, un egal și două înfrângeri în primele şase etape, şi ar putea urca în clasament sâmbătă, când va juca pe teren propriu cu echipa a doua a celor de la FC Hermannstadt.

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: