Beznă prin biroul lui Daviţoiu. Aprinde Pisc lumina?

Nimeni n-a aprins ieri lumina prin biroul directorului general de la Complexul Energetic Rovinari, care după demisia lui Gheorghe Daviţoiu a rămas fără un şef stabil, atribuţiile acestuia fiind preluate, temporar, de directorul adjunct al unităţii. Ion Pisc a fost director general ani buni şi acum a rămas la cârma unităţii, după ce, de ieri, directorul general demisionar, Gheorghe Daviţoiu, a intrat în concediu de odihnă.

Între timp, ministrul economiei, Adriean Videanu, a plecat şi el cu Traian Băsescu în vizită peste Prut, iar la acest sfârşit de săptămână la fi la Braşov la diferite întâlniri cu parlamentarii partidului, aşa că despre numirea unui şef care să aprindă lumina în biroul numărul unu din CE Rovinari vom vorbi probabil pe săptămâna viitoare.

Daviţoiu a cerut ca de la începutul acestei săptămâni să fie eliberat din funcţie, el menţionând apoi că, din 28 ianuarie este în concediu de odihnă şi nu mai poată să asigure conducerea unităţii până la aprobarea demisiei. El şi-a prezentat demisia sâmbăta trecută în şedinţa Consiliului de Administraţie al unităţii, depunând hârtia direct la Marcel Hoară, preşedintele CA.

Gheorghe Daviţoiu a mai condus CE Rovinari până miercuri, el nemaivenind ieri la serviciu. Marcel Hoară spune că o decizie de numire a unui nou director general va fi luată în câteva zile, el menţionând că "este vorba despre o decizie administrativă şi nimic mai mult". Preşedintele CA al CE Rovinari nu a dorit să precizeze care sunt persoanele propuse pentru conducere complexului energetic, Hoară menţionând că decizia finală va fi făcută cunoscută printr-un comunicat de presă.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: