Biciclist accidentat grav la Ţânţăreni

Neatenţia putea să îl coste viaţa pe un bărbat în vârstă de 69 de ani din Floreşti. Acesta a fost accidentat grav după ce o maşină condusă de un craiovean l-a lovit  în timp ce se deplasa cu o bicicletă prin localitate. Acesta a efectuat un viraj fără să se asigure şi a fost acroşat de maşina condusă de bărbatul de 28 de ani din Craiova. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.   

STIRI PE SCURT:

A incendiat o motoretă ca să se răzbune

Un minor din Mehedinţi s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce a incendiat o motoretă parcată în comuna Glogova. Tânărul în vârstă de 17 ani din Bala, judeţul Mehedinţi, a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest după ce a avut nişte altercaţii verbale cu G.P. de 45 din aceeaşi localitate, care a fost transportat cu respectiva motoretă de către H.S de 37 de ani, proprietarul acesteia, care îşi are domiciliul în localitatea Cătunele. De asemenea, proprietarul motoretei s-a ales şi el cu dosar penal, după ce poliţiştii au constat că acesta conducea motoreta, care era şi neînmatriculată, deşi nu deţinea permis de conducere.

Dosar penal pentru o minoră beată

O adolescentă în vârstă de 17 ani din  localitatea Cătunele este cercetată de poliţişti pentru  furt calificat, dar şi de conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere şi cu o îmbibaţie de0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost depistată de poliţiştii din localitate conducând maşina aflată în folosinţa lui S.I.C. de 34 de ani din Motru, care se afla împreună cu aceasta la sărbătorirea unei aniversări, minora furându-i cheile autoturismului.   

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: