Biciclist lovit de maşină la Vârţ

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Vârţ a fost lovit de o maşină în timp ce se deplasa pe o bicicletă. Din fericire tânărul a scăpat doar cu câteva zgârieturi, şi cel mai probabil o sperietură zdravănă, vinovatul fiind chiar el, potrivit oamenilor legii.

Radu Croicu în vârstă de 20 de ani se deplasa cu bicicleta în direcţia Târgu Jiu. La un moment dat acesta a virat la stânga tăind calea autoturismului care se afla în spatele lui, condus de Vasile Scocâlcă din Rovinari.

Conducătorul auto nu a mai avut timp să evite şi l-a lovit din plin. „Cumnatul meu nu a avut ce să mai facă. Ne-a luat prin surprindere, nu a semnalizat, nu nimic. Am crezut că l-am omorât. A tras stânga maxim de volan, cât a putut, dar tot l-a luat cu partea laterală”, a spus Mihai Vasiliu.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă. Din fericire, Radu Croicu a scăpat doar cu câteva zgârieturi. „Din primele cercetări reiese că biciclistul a traversat strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, acesta fiind lovit de o maşină, marca Opel Astra”, a precizat Nicolae Dragotoiu, agent şef de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Rovinari.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: