Biciclist pe contrasens, acroşat de maşină

Lucrătorii Secţiei de Politie Rurală nr. 9 Novaci, s-au sesizat din oficiu despre producerea unui accident de circulaţie, pe raza comunei Săcelu, judeţul Gorj.

    La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din constituită la nivelul Poliţiei oraşului Novaci, care a constatat faptul că, O.D., 36 ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe D.C. 78, din direcţia Săcelu către DJ 661, pe raza localităţii Săcelu, a intrat în coliziune frontală cu M.D.G., 16 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa neregulamentar pe bicicletă, din sens opus, pe banda acestuia de deplasare.

   În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă iar în autoturism nu au fost identificat aparate pentru detectarea undelor radar.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: