Bilanţul poliţiştilor de la Rutieră pe ultimele 24 de ore

Poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Abaterile comise de participanţii la trafic nu au fost trecute cu vederea de poliţiştii rutieri. Nu mai puţin de 197 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în ultimele 24 de ore, valoarea acestora depăşind suma de 30.000 lei  lei.

Au fost sancţionaţi 16 conducători auto depistaţi la volanul unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 28 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 45 pentru neportul centurii de siguranţă, 4 pentru oprire neregulamentară, 20 pentru defecţiuni tehnice, 36 pentru lipsa documentelor de identitate, unul pentru nerespectarea semnificaţiei indicatorului “accesul interzis”, 3 conducători de taxi.

De asemenea au mai fost sancţionaţi 6 pietoni care au traversat neregulamentar, diferenţa de sancţiunii fiind aplicată pentru alte abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere, din care 2 încălcarea regimului de viteză şi 2 pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice, unul pentru depăşire neregulamentară, unul pentru neoprire la semnalul poliţistului, unul pentru neacordare de prioritate pietonilor, 2 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric.

        Totodată, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: