Bîrcă, supărat pe Vâlceanu pentru excluderile de la Turburea

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, este supărat foc pe preşedintele PDL Dan Vâlceanu, care a avizat excluderea a trei consilieri din localitate, iar vestea a primit-o de la jurnalişti. Bîrcă spune că Vâlceanu nu are creier pentru că i-a exclus pe consilierii Popescu, Daju şi Văcaru. Preşedintele Dan Vâlceanu spune că cei trei au fost excluşi de organizaţia locală de la Turburea pentru că au votat schimbarea viceprimarului PDL, Ion Popovici.

Reporter: Trei consilieri de la Turburea au fost excluşi. Cum comentaţi?

Ion Bîrcă: Un lucru foarte urât din partea domnului Dan Vâlceanu, nu se lucrează aşa. Mi-am dat seama şi de aia nu m-am mai dus pe la PD-L. Băiatul acesta nu are creier, băiatul acesta parcă ar fi un comunist. Nu se face aşa. Aceşti oameni pe care i-a exclus au muncit şi au adus voturi pentru ca Dan Vâlceanu să ajungă consilier judeţean. Au adus o mie de voturi, Cum se va întâlni cu aceşti oameni? Domnul Popescu a fost director la şcoală la Poiana, în loc să-i aducă un cadou că a ieşit la pensie, ce face? Cadoul este care este că-l exclude din PDL. Urât.

Rep.: De ce credeţi că i-a exclus?

I.B.: Eu cred că zice că aceşti oameni votează cu mine, acei oameni pe care-i va pune pe listă, nu sunt tot oamenii pe care i-am pus eu? O să vină timpul să-l excludă pe el, că nu e în stare de nimic. Nu o să candideze doar Dan Vâlceanu, singur, ca şi Nicolae Ceauşescu. O să mai candideze unul să vadă şi el.

Rep.: Vă aşteptaţi la aceste excluderi? Motivul ar fi demiterea viceprimarului Ion Popovici.

I.B.: Nu mă aşteptam, credeam că are puţin creier, dar nu are. Dacă m-aş întâlni cu el nici nu ştiu ce i-aş spune. Când el îşi permite să distrugă organizaţia de la Turburea. Pentru cine, pentru Popovici? Cum poţi să ţii un viceprimar care te reclamă. Da, e răzbunare. Răzbunarea e arma prostului.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: