Bozo Rudic: Mă gândesc doar la victorie cu Ploieşti

Antrenorul echipei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Bozo Rudic, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul de joi cu CSM Ploiești va fi unul dificil, însă nu concepe alt rezultat în afară de o victorie pentru echipa sa.

Meci capital pentru handbaliştii antrenați de Bozo Rudic. Energia Târgu-Jiu va înfrunta nou-promovata CSM Ploiești. Gorjenii vor victoria pentru a reintra în cursa pentru un loc de play-off.  "Trebuie să pregătim bine și serios acest meci, n-au fost decât două antrenamente, dar cred că o să fie OK. (...) Normal că avem nevoie de puncte, nici nu vreau să mă gândesc că o să fie altceva decât victorie", a spus tehnicianul. Și jucătorul Mădălin Țuțu a precizat că speră la o victorie în partida cu ploieștenii, afirmând că jocul grupării gorjene a evoluat în ultima perioadă. "Nu știu ce ne lipsește, noi ne antrenăm din greu, mai ales acum că a venit și Bozo și antrenamentele sunt destul de bune, s-a văzut asta și în jocul echipei, este o creștere vizibilă în jocul nostru", a declarat Țuțu.

Pentru Energia, dar și pentru antrenorul Bozo Rudic, pauza care vine după partida cu CSM Ploiești este una binevenită. Tehnicianul are nevoie de ceva timp pentru a-și cunoaște cât mai bine elevii și pentru a pregăti următoarea serie de meciuri din Liga Națională. Campionatul se întrerupe pentru acțiunile echipei naționale. „Mergem înainte, suntem pe drumul cel bun şi cred că şi ei s-au adaptat la cerinţele mele. Avem nevoie de mai mult timp, atâta”, spune el. “Nu suntem departe de obiectiv, sunt trei meciuri între noi şi locul 8, dar eu zic că e destul timp, numai că trebuie să avem puţină răbdare. Campionatul e lung, echipa este acoperită bine pe orice poziţie, numai că unii trebuie să dea mai mult…”, a mai declarat antrenorul.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: