Bucălăete ar ceda în faţa unuia cu bani

Toamna aceasta poate aduce schimbări în conducerea Partidului România Mare de la Gorj. Până în luna noiembrie se vor organiza alegeri, iar în acest moment Gheorghe Bucălăete, președintele interimar al PRM Gorj, și-a anunțat candidatura. Deși se anunță o perioadă grea, Bucălăete este sigur să-i va face față. Până în acest moment, președintele interimar al PRM Gorj nu știe oficial de niciun contracandidat.  „Sigur o să candidez. Până în acest moment nu s-a depus nicio candidatură. Dumnealor și-au creat o structură și candidează pe acolo până se înregistrează își fac rodajul. În Partidul România Mare se organizează alegeri până în noiembrie. Eu sunt reprezentant de zonă, am și Hunedoara și Mehedinți și Timișoara și trebuie să merg și acolo, dar va veni delegație și aici la Gorj”.

Gheorghe Bucălăete este decis să se dea la o parte din lupta pentru șefia partidului numai dacă va apărea un candidat cu bani care vrea funcție aceasta în partid, pentru că formațiunea politică de la Gorj are nevoie în acest moment și de putere financiară. „Nu mă tem de absolut nimeni, sunt colegii mei de partid. Eu am zis să depășim acest moment. Poate apare cineva cu bani pentru că aveam nevoie și de bani la partid. Poate va veni o vreme când o să spun că nu mai candidez și candidează altcineva”, a spus Bucălăete.

În acest moment sunt două fracţiuni în PRM Gorj, una condusă de Bucălăete şi alta de Dascălu, care se contestă reciproc.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: