Bucălăete îi cere lui Popescu să-l schimbe pe Angheloiu

Prm-iştii gorjeni aruncă în continuare cu noroi în preşedintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu! Cel care şi-a făcut un obicei din acest lucru este prim-vicepreşedintele PRM, Cătălin Bucălăete. De  partea cealaltă Dian Popescu nu înţelege cum acesta face afirmaţii referitoare la adresa lui, din moment ce nici măcar nu îl cunoaşte.

Între Cătălin Bucălăete şi Dian Popescu s-a iscat un conflict de când acesta a fost ales preşedinte al PNL Gorj. “Acest personaj încearcă să se evidenţieze în politică, dar nu are cu ce. Eu nu am auzit de el decât de aproximativ un an. Vreau să văd dacă se va ţine de promisiunile din campanie. Prima dată Popescu a arătat că este cu PDL, acum am văzut că ridică în slăvi PSD, probabil şi-a dat seama că social-democraţii vor veni la putere şi a început să le ridice osanale. În privinţa lui Angheloiu avem iarăşi o dilemă, în campanie electorală spunea că îl va schimba pe Radu Angheloiu, acum nu mai vorbeşte de aşa ceva. Am vrea să ştim, este de partea PD-L sau PSD-”, a declarat Cătăin Bucălăete.

De partea cealaltă, Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, se întreabă cum de îşi permite prim- vicepreşedintele PRM să vorbească la adresa lui din moment ce nici măcar nu se cunosc. “Nu vreau să bag în seamă pe acest om, nu îl cunosc, nici pe el nici pe cel care este preşedintele partidului. Mă mir că îndrăznesc să vorbească la adresa mea. Eu îl cunosc doar pe fostul preşedinte Ion Fugaru, care într-adevăr a făcut ceva pentru partid. Referitor la validarea alegerilor, se va întâmpla acest lucru miercuri în Biroul Executiv, aşa că să nu mai aibă această grijă“, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: