Bucurescu a fost confundat de ANI cu Şoric de la Neamţ!!!

Debut „senzaţional” al procesului pe care primarul din Slivileşti îl are la Curtea de Apel Craiova cu Agenţia Naţională de Integritate, care îl acuză că nu ar putea să justifice peste 100.000 de euro din averea acumulată după 2004, când a fost ales în funcţia publică.

Sorin Bucurescu se temea de pronunţarea unui verdict încă de la primul termen, dar a avut surpriza să constate că ANI, respectiv inspectorii de la Integritate, nu soţia sa, cum singur a menţionat în mai multe rânduri, l-au confundat, nici mai mult, nici mai puţin, cu comisarul şef Aurelian Şoric, fost şef al IPJ Neamţ. Fostul comandant este şi el sub lupa ANI şi are un proces la Bacău cu inspectorii de la Integritate. Pentru Bucurescu surpriza a venit în momentul în care s-a uitat în dosarul său şi a văzut că ceva nu este în regulă şi, de fapt, nu îl vizează pe el.

„Am mai spus-o că nu sunt oameni bine pregătiţi acolo la Agenţie, dar acum am şi proba. În întâmpinarea pe care ei au depus-o la contestaţia înaintată de mine, prin care ANI sesizează Comisia de Cercetare a Averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova, au scris corect prima pagină. Pe pagina a doua, pe verso cum ar veni, cred că au luat cu copy paste dintr-un alt dosar şi încep să vorbească despre un domn Aurelian Şoric. Ştiu că era cineva pe la Neamţ parcă, dar în nici un caz nu are legătură cu mine. Ei oricum au cazuri puţine la nivel naţional, nu înţeleg cum au putut să comită o asemenea gafă. Eu trebuie să prezint nişte concluzii, să mă apăr, dar eu sunt Bucurescu, nu sunt Şorici”, declară edilul din Slivileşti. Ca urmare a acestui incident, procesul s-a amânat până spre mijlocul lunii viitoare, timp suficient ca ANI să îşi rectifice greşelile, iar Bucurescu să îşi formuleze apărarea.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: