Bucurescu a scăpat de procesul cu ANI!

Sorin Bucurescu, primar la Slivileşti, a câştigat procesul cu Agenția Naționale de Integritate şi îşi poate face calcule electorale pentru anul viitor. Este procesul în care ANI îl acuza că nu poate justifica 100.000 de euro.

Bucurescu a câştigat în iarnă la Curtea de Apel Craiova, dar ANI nu a făcut recurs, astfel că decizia a rămas definitivă. „Eu am fost la Craiova la instanță pentru a mă interesa de dosar și am rămas mirat când am văzut că nu e recurs formulat pentru că asta înseamnă că sentința care îmi e favorabilă rămâne definitivă. Poate și cei de la ANI şi-au dat seama că nu aveau dreptate, pentru că știu că la un moment dat dumneavoastră țineați scorul la meciul acesta dintre mine și dânșii și știu că spuneați că era 2-1 pentru mine. Acum e clar 3-1 și nu mai e nici un dubiu că am avut dreptate când am spus că nu am probleme și nu am motive să fiu îngrijorat de procesul respectiv. Dosarul acesta s-a judecat la Craiova, a mers apoi la Înalta Curte de Casație și Justiție, care l-a retrimis la Curtea de Apel și, iată, că, acum, după 5 ani de plimbat pe drumuri aiurea, totul se încheie în favoarea mea”, spune primarul Bucurescu.

Edilul a fost acuzat de inspectori că nu își putea justifica peste 100.000 de euro din averea sa, Bucurescu precizând, printre altele, că în perioada verificată de inspectorii de integritate tocmai își făcuse nunta și strânsese un dar destul de mare pentru a nu-și face griji în acest sens, cea cu care se însurase primarul având chiar numele de Ani, de la Anișoara. Interesant este că finalizarea procesului de acum cu ANI coincide pentru primar cu venirea pe lume a unui băiețel pe care părinții l-au botezat Ștefan, între timp edilul divorțând de Ani și recăsătorindu-se. „Nu m-am gândit la timp că puteam să îi pun și numele de Aniel, deși vreau să uit de episodul acesta urât din viața mea. Am fost plimbat pe drumuri atâția ani și pentru ce?”, întreabă retoric edilul.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: