Prima bălăceală a sezonului la ştrandul din Rovinari

Ştrandul din Rovinari şi-a deschis porţile începând din această săptămână. Bazinele sunt pline cu apă la temperatura optimă pentru scăldat şi deja au sosit primii clienţi. 350 de şezlonguri noi au fost achiziţionate pentru acest sezon, astfel încât rovinărenii care vin la bazine să beneficieze de cele mai bune condiţii. Şi, pentru că la Rovinari este sărbătoare, în această perioadă având loc Zilele Oraşului, spre sfârşitul săptămânii vor avea loc concursuri de înot. Cei mai buni înotători vor primi abonamente gratuite la ştrand.

Rovinărenii au unde să se răcorească în zilele călduroase, asta pentru că ştrandul din oraş şi-a deschis porţile. Pentru acest sezon estival autorităţile au adus o mulţime de îmbunătăţiri. În cadrul ştrandului funcţionează două bazine, unul cu o adâncime de 0.7 m pentru cei mici, iar celalalt, destinat mai ales adulţilor, pleacă de la o adâncime de 0.7m şi ajunge până la 2.2m. „Având în vedere că au început şi Zilele Oraşului Rovinari, am declarat deschis sezonul estival pe anul 2015. Asigurăm toţi cetăţenii care vin la ştrandul din oraş că apa este foarte sigură. Sunt 6 filtre de reciclare şi de filtrare a apei, soluţii care se introduc în bazine pentru a omorî orice fel de bacterie. Avem 6 cabine unde se pot schimba atât femeile, cât şi bărbaţii. Un punct de ajutor în cazul în care apar situaţii neprevăzute, salvamarul care asigură pe marginea bazinului buna desfăşurare, şi bineînţeles, panoul solar care încălzeşte apa la duşuri. Avem achiziţionate 350 de şezlonguri noi anul acesta, iar cu cele care au rămas în condiţii bune de anul trecut avem în total 500 pentru rovinărenii care vor veni la ştrand”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

La ştrand funcţionează şi o terasă unde clienţii vor putea consuma băuturi răcoritoare. Mai funcţionează şi un spaţiu de joacă pentru copii, dar şi un teren de volei sau handbal.

La sfârşitul săptămânii, rovinărenii care vor merge la ştrand vor putea lua parte la competiţiile de înot organizate de primărie. Conducerea Casei de Cultură va acorda celor mai buni înotători abonamente gratuite la ştrand.

TARIFE

Preţurile de intrare la ştrand au fost păstrate de autorităţile locale din Rovinari la nivelul anului trecut. Astfel, de luni până joi persoanele adulte şi copiii care vor merge la ştrand vor plăti 5 lei şi iar de vineri până duminică tariful este 10 lei. Pentru un şezlong vor plăti 5 lei, iar copiii vor beneficia de şezlong gratuit de luni până joi. În weekend cei mici vor plăti tot 5 lei, dar dacă vor solicita şezlong vor trebui să plătească. Ştrandul este deschis în fiecare zi în intervalul 9-21. Acesta este administrat de societatea Consiliului Local Rovinari.

prima_balaceala_la_rovinari

chivu_noile_sezlonguristrand_rov

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: