Bucurescu: ”Am numai contracandidați slabi”

Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești, a declarat ieri că Dumitru Roibu, candidatul PDL la primărie și finul senatorului Ion Rușeț, este cel mai slab contracandidat din câți există. Bucurescu spune că Roibu nu este abilitat să conducă o primărie pentru că este împins de la spate de soția acestuia. ”Nu am niciun contracandidat de luat în seamă”, spune Bucurescu.

Rep.: PDL l-a lansat în lupta pentru primărie pe Dumitru Roibu. Cum comentați?

S.B.: Mi se pare că este un contracandidat foarte slab. S-a mers pe neamuri și nu s-a ținut cont de valoarea oamenilor. Roibu a fost împins de la spate tot timpul de soția sa, el este un om fără inițiativă. Orice locuitor poate confirma asta. El lucrează în minerit, are un salariu destul de bun dar în politică e praf. Nu e abilitat să conducă o primărie. Comuna are nevoie de un om cu inițiativă și toți locuitorii din Slivilești știu că Roibu face totul la îndemnul soției lui.

Rep.: Există vreun contracandidat de luat în seamă?

S.B.: Am numai contracandidați slabi. Singurul care a început campania din ianuarie și care își face treaba, stă de vorbă cu oamenii prin comună este candidatul PP-DD, Bunoiu. Și la UNPR e un băiat bunicel dar restul sunt praf. Candidaților care meritau într-adevăr să candideze nu li s-a permis acest lucru.

Rep.: Ce știți de Dumitru Lambu, candidează de la PRM?

S.B.: Lambu și Stoichițoiu cedează posturile de consilieri și nu vor mai candida în schimbul unui serviciu bun la Complexul Turceni. Mi-ar fi plăcut să candideze să-și demonstreze valoarea. Nu se știe pe la ce partide mai sunt, ei sunt așa ca să se afle în treabă dar acum au demonstrat cât de mult le pasă de comună, le pasă de ei, să aibă ei  locuri de muncă bune.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: