Bucurescu pleacă din PSD ca să devină parlamentar PP-DD

Sorin Bucurescu, primarul reales al comunei Slivilești, a făcut ieri o declarație șoc. Acesta a spus că se gândește serios să plece din USL și să candideze la parlamentarele din toamnă. Partidul din partea căruia Bucurescu vrea să câștige un mandat de deputat este Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Motivul pentru care Bucurescu vrea să părăsească USL-ul este acela că de când este la putere, o duce mai rău decât în opoziție.

Primarul Sorin Bucurescu este sătul de USL. Acesta a spus ieri că își dorește chiar să fie dat afară din partid pentru a putea opta pentru o altă formațiune politică. Motivul pentru care ar face acest pas este o candidatură la parlamentare pe colegiul 4 declarând chiar că se bucură de susținerea primarilor din zona respectivă. ”Sunt cel mai bun din toate punctele de vedere, am luptat să ies primar la Slivilești, nimeni nu a luptat cum am luptat eu, nu există unul mai bun ca mine. Nu mă mai interesează nimic, vreau să candidez la parlamentare pe colegiul 4, mă gândesc să plec din partid, să candidez la PP-DD. Eu cât am fost în opoziție nu m-a stresat nimeni și acum am ajuns să mă ia toți la rost”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Bucurescu: ”Militaru a pierdut demult colegiul 4”

Acesta a precizat și faptul că primarii și oamenii din zona respectivă vor ca el să ajungă în Parlament și l-au asigurat de toată susținerea lor. ”Am o relație bună cu primarii din Bolboși, Dragotești, Mătăsari, Motru. Nu am pretenția să mă susțină, am avut mereu o relație bună cu ei, i-am ajutat când și cum am putut”, a declarat Sorin Bucurescu. Cât despre faptul că la momentul de față, colegiul 4 aparține deputatului Severus Militaru, Bucurescu spune că acesta ar fi trebuit să-și ia gândul de mult. ”Militaru a pierdut demult colegiul 4, nu 99% ci 100% nu îl mai vede. Nu se mai discută de colegiul domnului Militaru, adio, dânsul să rămână la sindicat că nu a făcut nimic, nu pentru că nu a vrut ci pentru că nu l-a ajutat partidul”, a spus Sorin Bucurescu.

La discuții cu Dan Diaconescu

Bucurescu este atât de sigur că vrea să plece la Partidul Poporului încât spune că a avut deja primele discuții și că următoarea întâlnire o va avea chiar cu Dan Diaconescu. ”Nu mă interesează nimic, o iau de la zero la parlamentare. Am avut permanent discuții cu cei de la PP-DD, mă știe Prunariu că și dacă dau din gură mai mult dar îmi fac treaba. Următoarea discuție pe care o să o am va fi la București cu Dan Diaconescu”, a precizat Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: