Bugă (PRU): Pe lista depusă de PSD Gorj nu mai există Ponta

Rudy Bugă, preşedintele PRU Gorj, a făcut, joi, mai multe declaraţii cu privire la Victor Ponta, asta după ce Bogdan Diaconu, liderul de la nivel central, a distribuit pe Facebook, un mesajul prin care se anunţă un miting de susţinere, chiar de ziua de naştere a fostului premier. Printre altele, Bugă dă ca sigură trecerea lui Victor Ponta la PRU, motivând cu prezenţa deputatului la întâlnirile partidului. Ba mai mult, spune că Ponta nu s-ar mai afla pe listele de candidaturi depuse de PSD Gorj la Bucureşti.

Rep.: Liderul PRU de la nivel central şi mai mulţi membri de partid au distribuit pe Facebook mesajul ”Solidar cu Victor Ponta. 20 septembrie, ora 19.00”. Va participa PRU Gorj la mitingul de la Bucureşti?

R.B.: Într-adevăr, pe Facebook, a apărut o mişcare de susţinere a domnului Victor Ponta, iar Bogdan Diaconu a dat o distribuire, atâta tot, noi nu organizăm niciun miting. Domnul preşedinte Diaconu este liber să susţină pe cine vrea dumnealui, nu s-a exprimat ca şi lider de partid, ci ca simplu om. Eu nu l-am auzit spunând că PRU face proteste pentru Victor Ponta. Nu a fost vorba să participăm la vreun miting, nici Gorjul şi nici vreo altă filială din ţară.

Rep.: Domnul Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al partidului, a postat pe pagina de socializare la fotografia de profil, fotografia lui Victor Ponta pe care scrie „Victima poliţiei politice”. Ce părere aveţi?

R.B.: Nu e numai părerea dumnealui, e părerea mai multora, dar eu mă abţin de la comentarii. Din punctul meu de vedere, ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta nu este tocmai corect. Nu mi se pare corect ca o instituţie de forţă, cum este DNA să dea un comunicat de presă în care să spună, mai voalat că ei ajută cetăţenii să vadă cum să voteze. DNA ar trebui să se ocupe strict de actul de justiţie şi nu de a schimba percepţia oamenilor vizavi de un candidat sau de altul.

Rep.: În ultima perioadă au apărut zvonuri privind trecerea lui Victor Ponta la PRU. Au existat discuţii pe această temă?

R.B.: Venirea domnului Ponta la PRU ar însemna o creştere extrordinară pentru noi, mai ales pentru mine la Gorj pentru că e deputat de Gorj, e văzut cum e văzut, are o grămadă de primari în Gorj pe care i-a ajutat şi eu cred că-l vor sprijini. Vreau să vă spun că nu a fost niciun zvon, ceea ce a părut în presă este adevărat. S-au purtat discuţii, se poartă discuţii, participă la întâlnirile noastre, a participat la întâlnirile noastre. Nu l-aţi văzut pe Victor Ponta şi în fotografii, alături de Bodgan Diaconu şi de ceilalţi colegi ai noştri din Parlament? Nu e o noutate, e un adevăr.

Rep.: Credeţi că, într-adevăr, Victor Ponta va veni la PRU?

R.B.: Da, eu cred că va veni la PRU. Dacă vă veţi interesa, prin sursele dumneavoastră, veţi vedea că pe lista depusă de PSD la Bucureşti nu mai există Victor Ponta. Eu zic că nu va candida la Gorj, dacă domnul Cârciumaru ar fi convins că Victor Ponta candidează la Gorj v-ar da lista ca să vedeţi cine candidează de la dumnealor. Nu e bătut în cuie, totul depinde de Victor Ponta, iar la momentul ăsta nu ştiu dacă le-a confirmat aşa ceva.   

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: