Singurul nevaccinat de la Universitatea Craiova, exclus din lot

Antoni Ivanov, singurul fotbalist nevaccinat de la Universitatea Craiova, nu mai e primit în lotul oltenilor. Acesta a fost anunțat la începutul anului 2022 că nu mai face parte din planurile lui Laurențiu Reghecampf, la fel ca Matteo Fedele, Mihai Bălașa și Mihai Roman.

Deși nu a făcut deplasarea cu Universitatea Craiova în Turcia și a fost trimis să se antreneze singur sau cu echipa secundă din Bănie, Antoni Ivanov nu vrea să plece de la formația oltenilor. Antoni Ivanov a vorbit despre decizia oficialilor de la Universitatea Craiova de a nu se mai baza pe serviciile sale și le-a transmis oltenilor că o să aștepte până când aceștia își vor schimba părerea în ceea ce îl privește. „Eu n-am vorbit nici cu Reghecampf, nici cu Rotaru. Doar Ovidiu Costeșin m-a sunat și mi-a zis că Reghecampf nu vrea să mă mai folosească și că să-mi caut echipă. Eu mai am încă un an și jumătate de contract. Nu mă gândesc să plec, doar fac ce trebuie să fac și aștept. Dacă vine un club, ok, dacă nu vine, asta e”, a spus Ivanov, conform Fanatik,  jucătorul recunoscând că e singurul nevaccinat din lot: „ Da, sunt singurul nevaccinat. Nu am vorbit cu niciun club, doar fac antrenamente. Eu mă antrenez separat. Nu o să mă mai vedeți în echipă. Mi-au zis că nici nu trebuie să mai vin la antrenamente, că pot să mă antrenez singur sau cu echipa a doua”.

Universitatea Craiova se confruntă cu un focar de COVID-19 după revenirea din Turcia. În acest moment zece jucători și trei oficiali ai formației din Bănie sunt depistați pozitiv cu coronavirus după stagiul de pregătire susținut în Antalya.

Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: