Cine a făcut posibil transferul anului la Universitatea Craiova

Giovanni Becali a anunţat transferul lui Alex Chipciu la Universitatea Craiova. Impresarul a precizat şi cum a fost posibil acest transfer şi cine e omul care face posibilă mutarea.

Giovanni Becali, cunoscutul impresar român, a anunțat că Alex Chipciu, fotbalistul în vârstă de 32 de ani al lui CFR Cluj, va ajunge la Universitatea Craiova. În urmă cu câteva zile, a apărut informația potrivit căreia patronul clubului Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, negociază cu Neluțu Varga, omologul său de la CFR Cluj, pentru transferul lui Alex Chipciu. Giovanni Becali a confirmat că există discuții între cele două părți și a dezvăluit care este motivul pentru care Alex Chipciu va merge, cel mai probabil, la Universitatea Craiova.

Impresarul susține că Marian Copilu, fost președinte la CFR Cluj, se va alătura celor din conducerea Universității Craiova și, cum acesta este un apropiat al lui Alex Chipciu, există șanse foarte mari ca fotbalistul să meargă în Bănie. „Da, e adevărat, Chipciu va ajunge la Craiova, mai ales că și Marian Copilu merge acolo. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Chipciu, dacă nu era Marian Copilu, nu venea la CFR Cluj, poate ajungea în Turcia. Eu așa cred că se va face transferul, doar că trebuie să împartă câștigul lui Chipciu între CFR și Craiova. Chipciu câștigă cel mai bine din fotbalul românesc, la fel ca Tănase”, a spus Giovanni Becali, potrivit Digi Sport.

Totodată, la Universitatea Craiova, Alex Chipciu va lucra cu Laurențiu Reghecampf, antrenor care l-a mai pregătit la FCSB, pe vremea când roș-albaștri câștigau printre ultimele titluri de campioană a României.

Vizualizări: 1,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: